۷ پاسخ

پسر من علاقه زیادی نداره از صبح روشن میکنم شبکه کارتون انگلیسی تا گوشش اشنا بشه به زبان خارجی نمیدونم چقدر تاثیر داره ولی فقط یه برنامش رو خیلی توجه میکنه اونم شعرخوندنشون برای معرفی حروف انگلیسی هست اما به گوشی خیلی توجه میکنه سعی میکنم جلوش کار نکنم بیشتر اسباب بازیهاش رو بازی میکنه یا با دستهاش بازی میکنه

دختر منم‌ خیلی دوست داره نگاه کنه ولی من نمیذارم خاموش میکنم خودم باهاش بازی‌ میکنم میگن برا چشماشون ضرر داره

بله عزيزم، دختر من دوست داره، از دكترش پرسيدم گفت اگه فاصلش مناسب باشه ايرادي نداره، منم بعضي وقتا ميذارم با فاصله ببينه

والله من میزارم چند دقیقه ک ایشون مشغول تلوزیونن من میتونم یه خورده از کارام انجام بدم

من صدای تلویزیونو زیاد میکنم پشت ب تلویزیون میزارم فقط صداشو بشنوه

پسر منم عاشق تلویزیونه یه کم با فاصله دور میذارم ببینه ولی میگن تلویزیون برای بچه ها حالت سه بعدی داره ثو چشماشونم تک بعدیه واسه این ضرر داره

آره دختر منم دوست داره تلویزیون ببینه منم می ذارم ببینه البته نه زیاد