۷ پاسخ

اگر پرتابی باشه رفلاکس بهتری بچه پیش دکتر اطفال با تخصص گوارش بره

خوب میگین زیاد میخوره دیگه طبیعیه
اما اگه کمم میخورد و شیر آبکی بالا میاورد و موقع شیر خوردن گریه کنه یا قوس بده کمرشو رفلاکسه

مال منم خیلی بالا میاره اخه زیاد میخوره

اصلاا رفلاکس نیست فقط و فقط بخاطر شیرخوردن زیاده،فواصل شیردهیو زیاد کن

عزیزم دختر من که رفلاکس داره شیر هر یه ساعت به مدت ۵دقیقه میخوره و اوایل یکم بالا میاورد الان گاهی بعد آروغش بالا میاره

شاید چون زیاد میخوره بالا میاره هر یک ساعت ده دقیقه بخوره سیره،اگه وزنش نرمال بالا رفته از زباد خوردن بالا میاره ولی اگه وزن نگرفته رفلاکسیه

بالا آوردن از رفلاکسه عزیزم،هر موقع غذا شروع بشه کم کم بهتر میشن و بالا نمیارن