۵ پاسخ

شربت زعفرون بخور

من.آخر هفته ۳۹ معاینه شدم کامل بسته بود.فعلا دارم پیاده روی میکنم ولی خبری نیست فعلا

برای دهانه رحم شربت خاکشیر و سکس تاثیر داره واسه پایین اومدن بچه هم فقط پیاده روی و اسکات. من امروز معاینه شدم

دهانه رحم که بماند من هنوز تو لگن ام نیومده بچه اصن موندم چکارکنم با این تحرک ام زیاده ورزش میکنم یه ساعت پیاده روی میکنم اصن نمیدونم چرا نیومده پایین

منم فلن هیچ دردی ندارم دهانه رحممم بعید میدونم بازشده باشه البته هفته دیگه معاینم میکنه. زایمان اولم ک اخریه شیشه روغن کرچک خوردم دردم گرف این سریم فک کنم اوضام همینه