۹ پاسخ

عزیزم کم نیست الان جدول وزن رو برات میفرستم.من ۲۸ هفته هستم دیروز سونو دادم وزنش یه کیلو ۱۵۰ بود

مصرف پروتئینتو بیشتر کن . روزی ۳ تا تخم مرغ پخته فقط سفیدشو بخور _ شیر _ سینه مرغ . سریع بچت وزن میگیزه

خیلی کم نبوده گلم درحد۲۰۰تا ۳۰۰گرم کم بوده خودتو تقویت کن گوشت بیشتر بخور

کم.نیس ک عزیزم

نه کم که نیست من 29 هفته 1350 بود تو 36 هفته که سونو دادم 3 کیلو شده بود

راستی گلم مگه ۳۲ هفته نمیرن سونو وزن؟

برامنم ۱۲۰۰هس امروز رفتم ۲۹ هفتم به منم گفت کمه😭😭😭

نه عزیزم نرماله کم نیس

نی نی من۱۲۵۰بود توهقته۲۹گفتن خوبه