۸ پاسخ

سلام منم سرویکسم داشت کم میشد ولی دکترم گفت دیگه روش سرکلاژ قدیمی شده لازم نیست انجام بدی شیاف بذار اگه دکترت چیزی گفت بهش اعتماد کن عزیزم اون کلی درس خونده که همین وقتا تشخیصای تخصصی بده

سلام هرچی هفته ها برن جلوتر طول سرویکس یاهمون دهانه رحم کوتاه تر میشه وخدایی نکرده بچه سقط میشه به خاطر همین بایدسرکلاژ بشی،من هم بااینکه شیافت میذاشتم خیلی درد میکشیدم باوجود اینکه سرکلاژ انجام دادم، دکترم باز برام شیافت تجویز کرد حالا خداروشکر هفته ۳۳ بارداری رو دارم به سر میبرم

ببخشید فکر کردم سرویکس ۱۸ است.
اشتباه متوجه شدم

کلا سرویکس زیر ۲۵ خطرناکه

سرویکست کم بود چ کا کردی؟؟؟

البته الان هفته ۱۴ هستم نمیدونم طولش چندشده استراحتم داشتم این دوهفته

سلام کسی میدونه طول سرویکس ۳۵ هفته ۱۲ سرکلاژ میخواد یانه؟ بارداری اولم سرکلاژکردم طولش ۲۶بوداین بارداری دوم هست البته قبل سرکلاژاولم یه زایمان زودرس و یه سقط داشتم

چون هرچی هم هفته ها برن جلوتر وطول سویکس کمتر بشه خیلی دیگه دیر واسه اقدام به سرکلاژ من همه ی اینارو دکتر بهم گفت

خیلی سرویکست کمه
به نظرم با یک دکتر دیگه مشورت کن. این چیزی که گفتن منطقی نیست