۴ پاسخ

۱۰روزه باید برین حموم نزارین زیر مای بی بی بنو ناف رو باز بزاریش خشک میشه هیچ دست بهش نزن

اصلا ب بند ناف دس نزن و انگولک نکن خودش میوفنه بعدزاطر ۱۰ روز شما بچه هم زمانی ک بند ناف افتاد

عزیزم قبل از دهم هم مشکلی نداره برین بچتونو هم ببرین حمام.دختر من داخل حمام نافش افتاد

عزیزم لباس تنگ تنش نکن ک نافشواذیت کنه از،نافش توپمپرزنباشه،الکل...ایناهم نزن تاخودش بیفته بهتره،حتی اگه اندازه ی بندگیربود خودت نکنش بذارخودش بیفته