۴ پاسخ

دکتر ب من گفت تو اولین ادرار گاز استریل رو بردار در روز چند بار با آب گرم بشورش پماد هم میزدم دور و سر لباس ب طور کامل گفت که دیگه هیچی نزنم ادرار بچه خودش صدعفونیه

من ۱۴ روزگی پسرمو ختنه کردم و هنوز حلقش نیوفتاده دکتر پماد داده بود و گفت وازلین هم خوبه بزن و اینکه روزی دو یا سه بار تو آب ولرم بزاریم ۱۵ دیقه تا ۲۰ دیقه

تند تند بشور و وازلین بزن بهترین کار همینه تا زود حلقه ش بیفته خود وازلین رو بزن وزیاد بزن

منم دو روز پیش به روش حلقه پسرم رو ختنه کردم دکتر فقط پماد آ د داد که بزنم اطراف حلقه.