۴ پاسخ

اگ پنیری باشه زیادی میخوره عزیزم ی مقدار همه بچه ها بالا میارن رفلاکس بالا آوردن های شدیده و ب غیر از بالا آوردن یسری علائم دیگه هم داره

وقتی شیرش ک میدی زیر سرش بلند نگه دار ک شیر نمونه تو روده هاش

سلام عزیزم...مقدار کم اشکالی نداره رفلاکس حجم بالا و حالت پرتابی داره...معمولا بچه ها با آروغ بالا میارن

عزیزم واسه تشخیص رفلاکس همین یه مورد کافی نیست و اینکه حتمن دکترم باید ویزیت کنه،ولی سعی کن حالت زاویه دار به بچه شیر بدی،یعنی خوابیده نباشه،و بعد از شیر خوردن ده دقیقه حالت عمود باشه و حتمن آروغ بچه رو با ماساژ دادن پشتش بگیر و ضربه نزن،زیر سر بچه رو بالا تر بیار و مهمتر اینکه به دفعات زیاد و مدت زمان کمتر شیر بده .ایشالا که چیزی نیست و با این کارا خوب میشه