۸ پاسخ

سلام گلم بعد از واکسن استاا بدی بهتره چون وزن دقیق بچه رو نمیدونی، یه ساعت بعد از واکسن دادم دخترم خدا رو شکر مشکلی نداشت

من که دادم بااین که دادم بازتب کرد الکی به حرف مردم گوش نده ندی بچه اذیت میشه وتبشونمیتونی بیاری پایین حتمابده

منم قبل واکسنا میدم به دخترم...

من ک دادم خدایی عالی بود

سلام من ۲۰دیقه قبل واکسن دادم بهش نه خیلی درد کشید نه اذیت شد خیلی خوب بود

سلام منم چند وقت پیش واکسن دخترمو زدم دکترش گفت دوبرابر وزنش بده نیم ساعت قبل واکسن زدن.
این کارو کردم و خداروشکر مشکلی نبود دمای بدنش هم بالا نرفت که نشه کنترل کنی.

سلام دختر منم هم اسم دختر شماس و دقیقا فردا واکسن دوماهگی داره🥰 استفاده کردم منم از سوالت

عزیزم نیم ساعت قبل واکسن باید بهش دو برابر وزنش استامنوفن بدی مثلا اگه ۵ کیلو هستش ۱۰ قطره باید بهش بدی
دکتر پسرم اینو گفت
مراکز بهداشتم همینو میگن