۳ پاسخ

سلام برفک به صورت نقاط سفید وپراکنده تو دهن نوزاد هست اگه یکجا باشه شیر. ببرش دکتر معاینه میکنی مطمئن میشی. دختر منم سینه رو چند وقتیه درست نمیگیره ملچ ملوچ میکنه فک کردم برفک داره بردم دکتر گفت نه برفک نیست خودش خوب میشه

دکتر با همون چوب که معاینه می‌کنه آورد تودهنش بعد گفت بیا نگاه کنده شد این چربی شیره گفت شیر خشک نان چربی اش زیاده

پسرمنم دهنش کلان سفید بود بردم اش دکتر گفت اگه چیزی کشید پاک شد بدون چربی شیر هست اگه باچیزی تمیز کردی گریه کرد برفک هست