۷ پاسخ

ناشتا فرنی بخور معجزه س ,چند بار در روز هم بخور

پونه رو هم بخورش بده هم بخکر یه لیوان بزار ریه ات شستشو داده بشه شلغم هم استفاده کن با آب لیمو عسل ایمنی بدنت بر بالا تا مریض نشی .من پونه رو استفاده کردم هیچ مشکلی نداشته البته با دستور پزشک

یه مقدار پودر دارچین بریز داخل عسل یه قاشق مربا خوری بخور خیلی خوبه

اب نمک غرغر کن شربت ابلیمو عسل بخور صبح ها

اب گرم و عسل قرقره کن خیلی خوبه، شلغم،سوپ،شربت عسل ابلیمو بخور

آب نمك قرقره كن نيم ساعت يه بار

ناشتا یه لیوان اب گرم با یک قاشق نشاسته با یه قاشق عسل قاطی کن بخور..اب گرم با عسل ولیموترش هم عصرا بخور..من چند روز مرتب اینکارو کردم خوب شدم