۴ پاسخ

سه ماهگی هر دو ساعت 60 تا میخورد. کم کم زیادش کردم الان خر دوساعت 90 تا میخوره. اما بازم به میل نی نی بستگی داره.

من تا ۵ ماهگی هر دو ساعت ۶۰ سی سی میدادم یکی دو روزه سه ساعت یبار ۹۰ سی سی میدم بهشون چون حس کردم سیر نمیشن دیگه با ۶۰ تا

عزیزم معمولا بین ۱.۵ تا ۲ ساعت طبیعیه ولی تا ۴ ساعت هم جا دارن. اینکه چند سی سی مناسبشونه رو روی ظرف شیر نوشته منتهی بعضیا متفاوتن. مثلا سن پسر من باید ۱۲۰ سی سی بخوره ولی به جاش ۲ تا ۹۰ سی سی با فاصله کمتر میخوره

ماه اول دو سی سی ماه دوم چهار سی سی دیگه هرچی بزرگترمیشه تعداد سی سی بیشترمیشه روی جعبه شیر نوشته برای چندماه چند سی سی عزیزم