۵ پاسخ

سلام.تا میتونی خنکی بخور.ی مقداری بهش ترنجبین و عناب بده نور پنجره و روشنایی هم بهش بخوره.اصلا گرمی نخور

براش از داروخانه قطره شیر خِشت بگیر
و خودتم به هیچ وجه گرمی نخور

سلام منم رسیدبهدهفت بردمش دو تا قرص داد که باسرنگ بهش بدم گفت ظرف ده روز درمیره

تا نیتونی لیمو شیرین عرق کاسنی سردیجات بخور گرمیجات نخور که زردی بچه بد ت میشه فعلا حمام نبرش زردی بیشتر میشه بچه رو بدنش رو با عرق کاسنی بشور
و هر دوساعت حتما بهش شیر بده

دو سه بار نوک قاشق آب انار بهش بده خیلی خوبه من دخترم با آب انار زردیش برطرف شد دختر خالم همسایمون با آب انار زردی بچشون برطرف شده