۸ پاسخ

طبیعیه دراین سن که وزنش ایقده صبرکن تپل میشه

۷ هفته زودتر بدنیا اومده
الان ک وزنش عالیه
عجله نکن عزیزم کم کم تپل میشه

عزیزم نباید چاق بشه بچه وزنشو با وزن تولدش باید مقایسه کنی ببینی خوب وزن گرفته یا نه دکتر دخترای من میگه تا ۶ ماهگی اگه روزی ۲۰ تا ۳۰ گرم وزن بگیرن خیلی خوبه

اها شیزخشک میخوره؟ خب پس فرنی کمکی بده عزیزم

دختر منم همینه دقیقا دکترش اجازه داد بعد واکسن شش ماهگی کمکی بهش دارم میدم فرنی و حریر بادام

بهش تو ۶ ماهگی کمک غذا بده مارک سویس لاک هم عالیه فقط خارجیه کم گیر میاد
۰۹۳۵۸۹۶۴۷۲۹
صمن به سایتشون سر زدم این شماره رو دادم تو واتس آپ باهاشون صحبت کن راهنماییت میکنن و سفارش بدی بعد ۳ روز میرسه دستت ولی فوق العاده است من ۱۷ روز به بچم دادم ۱۳۰۰ چاق شد و قدشم ۲ سانت و نیم اضافه شد

وزنش که خوبه الان کاملاش پنج ماهه شیش کیلوئن

سلام عزیزم وزنش که خیلی خوبه