۴ پاسخ

عزیزم بزرگ ترمیشن حرکت شون کمتر میشه ...دختر منم قبلا زیاد تکون پیخورد ولی الان خیلی کمترشده بعضی روزاهم اصلاتکون نمیخوره

عزیزم بچه بزرگ شده جاش تنگه اشکال نداره

عزیزم دقیقا منم همینجوری شدم روزهای دیگه همش در حال تکون خوردن بود الان با اینکه چیزی بخورم یا نه فرق نداره هر جوری خودش بخاد تکون میخوره

سلام گلم پسر منم دقیقا همینه .منم ۲۷ هفتمه . قبلا لگدش رو از رو لباس هم میدیدم ولی الان خیلیییی کم لگد میکنه حتی دو روز پیش تو کل روز سه تا حرکت داشت شاید