۶ پاسخ

عزیزم پسر منم از زمان تولدش ریفلاکس داره.من لبنیات گاو رو از برنامه غذاییم حذف کردم مثل شیر و ماست و پنیر و دوغ و کره و سرشیر و .... بعد از چند روز متوجه شدم که دیگه بالا نمیاره.بعضی از بچه ها معدشون به پروتئین لبنیات حساسه.شما هم امتحان کنید

دختر منم همین وزن بود و رفلاکس داره از پنج ماهگی شروع کردم ولی متاسفانه با فرنی و حریره پ پوره سیب درختی بدتر میشه رفلاکسش

سلام.پسر منم رفلاکسیه.از ۵ ماهگی غذای کمکی دادم.الان خداروشکر خیلی بهتره

موقع تولد چقدر بود

سلام عزیزم دخترمنم داره دکترش گفت پایان ۴ کمکیشو بدم الان ۵روزه ک شروع کردم

سلام پسر منم شرایط شما رو داره