۷ پاسخ

به جنسیت ربطی نداره گلم
ولی ان شاءالله هرچی خیره واست پیش بیاد

فک نکنم ربط داشته باشه
من ماه های اول خیلی شیرینی تر دوس داشتم ی روز در میون باید میخوردم الان از شیرینی بدم اومده ولی چیزای شیرین دوس دارم در کنارش ترشی جات هم خیلی کم میخورم در کل دوتا مزاج و باهم دارم
ان تی هم ۷۰ درصد حدس زد ک دختره

من اصلا ترشی نمیتونم بخورم.توخونه هم داشتیم ریختم بیرون وقتی میدیدم حالم بد میشد.فقط شیرینی بستنی وچیزای شیرین دلم میخواد ومیخورم بچمم دختره

عزیزم خب دوباره باید بری سونوی انومالی همین هفته جنسیتش قطعی مشخص میشه سونوی دوازده هفته امکان خطا داره

وای منم قبلا عاشق شیرینی جات بودم و ازترشیجات بدم میومدالان دقیقابرعکس شدم

من بچه اولم از همون اول شیرینی خیلی دوس داشتم خیلیم میخوردم در حدی ک قندم رفت بالا بچمم دختره فک کنم شیرینی ب دختر ربط داره

ایشالا که جنست جور بشه💋