۳ پاسخ

اره احتمالش هس اگه اسهال نداره وقتی شیر میخوره ارقش بزن دندون درار براش بگیر اروم بکش رو لثه هاش

این شربت دل دردم زیاد خوب نیس برا دوماهگی و اینا خوبه اما وقتی بزرگ تر میشه انگار اثر نمیکنه بو مادران بگیر از عطلاری ما میگیم گل برنجاس اندازه نصف قاشق چای خوری بریز تو شیرت ار صافی ردش کن‌که هیچ توفاله ای نداشته باشع توش از پارچه ردش کن بهتر بعد بدع بچت زود دل دردش خوب میکنه بعد چون دهنش تلخه زود شیر خودت بهش بدع

چه شربتی دادین برا دلدردش