۵ پاسخ

پسر منم اینجوریه،میگن هرچی بزرگتر بشن کمتر میخوابن.من که اصلا نمیرسم کارامو انجام بدم

تواون سن اون جوری میشن پسرمنم بیشترازنیم ساعت یا۲۰ دقیقه نمیخابید جاش خنک کنین رفته رفته درست میشه

دختر منم صبحها بیدار میشه حتما دو ساعت بعد میخوابه ولی کوتاه.بعد از نهار یه خواب طولانی تقریبا دو ساعته داره که گاهی جابجا میشه و سر شب هم یه خواب کوتاه دیگه.فک نمیکنم دخترت مشکلی داشته باشه

پسرمن دوساعت صبح میخابه دوساعت بعدازظهر نیم ساعتم سرشب البته باید جاش گرم باشه بذون سروصدا که اینقد بخابه وگرنه سروصدا باشه خاب نداره اصلا

والا دختر من نصف این اندازه رو هم نمیخوابه😀 اتفاقا خیای میخوابه دخترت