۴ پاسخ

داروبهش چی میدی ....درمان پی پی کردن به خداهمینه پسره منم‌کولیک داره من پسرمو بازمیزارم شکمشو مالش میدم‌خوب میره

سلام
پرتغال و نارنگی بخورین دلش نرم بشه
آب جوشیده ولرم چند قطره بهش بدین البته من گاهی چندقطره نبات داغم بهش میدم.و شکمش رو با روغن زیتون یا بدون اون برخلاف عقربه های ساعت ماساژ بدین

عزیزم شکر سرخو اندازه یه نخود بگیر بریز تو اب ولرم ابش کن بعد یه قطره چکان بده بخوره زودی شکمش کار میکنه .

عزیزم اگر شیر خودتو بخوره تا 1هفته هم دستشویی نکنه مشکلی پیش نمیاد