۸ پاسخ

من کلا ۱۲کیلو اضاف کردم مدامم ارجاعم میداد مشاوره تغذیه نمیرفتم😁😁
بچمم ۳۴۰۰ بود
وقتی مشکلی نداری اشکال ندارع که
فقط از شوری و چربی شدیدا پرهیز کن،،،هر چه هم دوست داشتی بخور🤣من همش گشنم بود

منم تا الان 12 کیلو اضافه کردم تازه تو 20 روز 3 کیلو اضافه کردم بهداشت کلی گفت وای چرا و اینا ولی خب نمیشه که نخورد پس بچه چجور وزن بگیره بعد من اصلا ظاهرم نشون نمیده نه ورم دارم نه بد هیکل شدم به نظرم بیشتر اضافه وزن بچه و بند ناف و جفت و مایع آمونتیک هست

من ۷۸بودم الان ۸۵ شدم

من ۱۲کیلو اضافه کردم الان زایمان کردم وزن خودمو کشیدم ۶۳بودم😁 قبلش ۷۰بودم

من اضافه وزن داشتم قبلش نگران نباش بهم گفت مولتی ویتامین هارو یک روز در میان بخورب من گفت

من سه ماه اول ۱ کیلو کم کردم
قبل بارداری وزنم کم بود
از سه ماه دوم تا الان ۱۶ کیلو اضافه کردم
هیچ چیز خاصی هم بهم نگفتن
خیلی هم اشتهام زیاد شده
تا هرچقدرم جا داشته باشم میخورم

من تا الان ۱/۵ کیلو اضافه کردم قبل بازداری اضافه وزن داشتم و میزان وزنی که اجازه داشتم تو بارداری اضافه کنم ۷ تا ۱۱ کیلو بوده ولی خودم دوست ندارم خیلی وزنم بره بالا چون برای بعد زایمان باز سخته کم کردنش

وزن منم خیلی بالا رفته فقط قند چربی و اینارو حذف کن ولی دیگه نمیشه نخورد