۵ پاسخ

دقییییقا منم همینطوری بودم هردوهفته ی لک دیدم هفته ۵ هفته۷وهفته۹
خداروشکردیگه ندیدم

سلام بعضیا موقع ماهانه شون کمی لکه قهوه ای میبینن ولی من هماتوم داشتم شیاف ک استفاده کردم هماتوم دفع شدنی لکه قهوه ای دیدم بعد خوب شد

سلام .آره من سر پسرم همینجوری بودم که شیاف پروژسترون استفاده میکردم.علت خاصی هم واسه من نداشت.

ازه عزیزم منم همینطوری بودمدشیافت پروژستردن میزاشتم الان خوب شدم

عزیزم منم همینجوری بودم ولی تا پایان دوماه کلا لکه بینیم تموم شد منم خیلی نگران بودم ولی خداروشکر چیزی نبود