۳ پاسخ

به خاطر رشد بچست رحمت داره جا باز میکنه تو سه ماهه سوم که رشد جنین رشدش سریع تر میشه طبیعیه ولی زیاد از حد بود باید به دکترت بگی من از شیش ماه به بعد اینجوری میشدم

سلام اره بچه داره بزرگتر میشه رحمت هم بزرگ تر میشه فشار باعث ایجاد درد میشه

منکه دوهفته ی بیست چهارم دیشب عجب حس بدی داشتم درد زیر قفسه سینه و درد کمر خداروشکر تا صبح رفع شد این دردها فکر کنم طبیعی باشه بقولی میگن بچه میخواد بزرگ شه جاباز کنه