۷ پاسخ

چیز کنسروی اصلا نباید بخورین ماهی هم قزل مصرف کن چون بقیه ماهی ها جیوه شون بالاس و برای بچه و بارداری ضررداره

نباید بخوری.

هم غذای کنسروی بخاطر مواد نگهدارنده بده و هم ماهی تن جز ماهیهایی هست که فلزات سنگین دارن و بده برای جنین. بهتره نخوری

سلام درسته غذاهای کنسروی ممنوعه اما اگه هوس کردین یه کوچولو بخورید

نه عزیزم بنظرم کنسرو نخور ماهی قزل بگیری بخور هم خوبه هم اینکه نگران چیزی نیستی

سلام عزیزم در حد یدونه در ماه مساله ای پیش نمیاد زمانی میگن استفاده نشه ک دائما جز برنامه هفتگیتون باشه

نه جز غذاهای ممنوعه س اصلا نخور