۷ پاسخ

سلام،چون سر شیشه میک زدنش راحته بچه ها به اون عادت میکنن،سعی کن فقط شبا بهش شیر خشک بده تا سینه خودتو بگیره.

سلام چون شیشه دادین نمیگیره سعی کنین شیشه رو کم کم حذف کنین منم یک روز به پسرم شیشه دادم دیگه سینمو نمیگرفت به سختی بهش دادم و شیشه رو حذف کردم‌ دیگه خوب شد الان راحت سینمو میگیره

عزیزم یکم سینتو اب قند بزن و تو یه سرنگ یکم اب قند بریز وقتی سینتو میذاری دهن بچه یکم از همون سرنگ اروم بریز تو دهنش البته خیلی نریز و حواست باشه نپره گلوش

هنوز كه زوده عزيزم تا ٢٠ روزگي درست نميتونه سينه بگيره بهش شيشه نده كم كم هادت ميكنه به سينه ، با قاشق و سرنگ بهش شيرخشك بده

شیرخشک سنگین ترع واسه همین سیر میشه کمتر بهش بده شیرخشک کم کم کمش کن شیرتو ندوش به پستونک وابسته میشه

عزبزم نوک سینتو بگیر بکن تو دهتش یکم آب قند هم بمال ب نوک سینت

بگو کمکت کنن سرشو داشته باشن ک بگیره
یکی دوبار نه چند بار اب قند بزن بهتر میگیره