۶ پاسخ

مال مغزا که اصلا خوب نیست میخری ظرفاشو نگه دار بعد خودت درست کن بریز تو ظرفا بزار یخچال هروقتی یه دونه بده بخوره

دختره منم ازاون کوچیکامیخوردوبه ژله ای که من درست کردم لب نمیزد مامانم گفت یه خورده ژله رو شل درست کن میخوره به یه بسته پودرژله یکونیم لیوان آب جوش ریختم دولیوانم آب سرد یه کم هم شکرزدم واسه شیرینیش که حفظ بشه دخترم خیلی خوب میخوره حالا

خوب واسش نگیر از این چیزا😶

بچهایه منم دوست دارن پودرشومیارم خودم درست میکنم

بله عزیزم خیلی بده هم شکرش هم رنگی که داره کلا نده بهش

دقیقا پسر منم فقط از اونا میخوره بدیش که بده رنگ مصنوعی ولی من میدم البته کم