۷ پاسخ

عزیزم خیلی کوچیکه هنوز.داره دندونای سختشو درمیاره.توی دوران دندون درآوردن بهترین چیزکه آروم میکنه بچه روهمین شیرمادره.حداقل ۲۰ماهگی به بعدبه نظرمن

بنظرم زمان مناسبی نیس البته اگه خودتون اذیت نمیشین.
اخه تا۱۹ ماهگی اضطراب جدایی دارن
من از یه روانشناس شنیدم میگف یا تا۱۴ ماهگی قطع کنید یا بزارید۲۱ ماهگی

من هنوز دخترمو از شیر نگرفتم ولی شنیدم زمستون مناسب نیست برای اینکار چون بچه غضه میخوره و ضعیف میشه و احتمال داره مریض بشه مخصوصا که الان شما واکسن ۱۸ ماهگی رو هم در پیش دارید سختش میشه بچه

بذار ۱۸ ماهش تموم بشه بعد خیلیم زود نگیر اذیت بشه از ۱۸ ماهگی به بعد میگن از شیر بگیرین

ن فعلاندین چون واکسن ۱۸ماهگیم داره اذیت میشه اونموقع باشیراروم میشه بذاربعدواکسن

عزیزم همه دندوناش دراومده

دندوناش که همه در نیومده بخاطر همونه الان زوده نمیتونی بگیری چون هنوز وابستگیه زیادی داره