۱۵ پاسخ

مولفیکس
من دیروز از اکالا با تخفیف 50 هزار تومن
بسته 34 تایی خریدم 68 تومن
با گوشی شوهرمم ثبت کردم یکی ام فردا قراره بیارن برامون 68 تومن

من مای بیبی میبندم قبلاپریماپمپرز میبستم

بیبی کینگ...و کوکومی

من دو قلو دارم و برای هر دوتا از بی بی کینگ استفاده می کنم .هم کیفیت وهم قیمت مناسبی داره .

من دو بسته مای بی بی گرفتم جدیدا اینا تموم بشه ارزون ترش و میگیرم بی بی کینگ هم ارزونه هم خووبه آبجیمم گرفته منم از اون بگیرم احتمالا

بیبی کینگ و ببم از هر دو دارم

مایبیبی سایز ۵ گرفتم ۹۰

بارلى

منکه یا مولفیکس یا مای بی بی،میتونی پوشک قابل شستشو استفاده کنی من خودم بعضی روزا واسه پسرم میبندم عالیه

كانفي خيلي خوبه جذبش عاليِ
من قبلاپريماميبستم ولي متاسفانه خيلي گرون شده الان كانفي ميبندم

من مای بیبی میبندم اخه بهترینه
اما بیبی کینگ هم خوبه و خیلی مناسبتر

من مای بیبی نارنجی شماره۴ استفاده میکنم ولی جدیدا یه پوشک دیگ ب اسم طوبی خریدم هم خیلی کلفت و جذب بالایی داره هم حساسیت نگرفته تا الان پسرم همم از مای بیبی نارجی ارزون تره
مای بیبی نارنجی ۳۴ تاییش۱۰۰ تومنه
طوبی ۸ تاییش ۲۰ تومنه

من مای بی بی میگرفتم خیلی گرون شده , این دفعه مرسی سایز 4 , 36 تایی 90 تومن گرفتم

مرسی ۴۰ تایی سایز ۴ ،،۸۶۰۰۰هزارتومن

بارلی .........