۶ پاسخ

عزیزم بچه تو این سن تایم خوابش تاثیر تو قدو وزن و هوشش داره در طول روز کمتر بخوابونش باید غذای مقوی بده برا شام دیگه ساعت ۹ برق و تلویزیون خاموش کن بفهمه وقت خوابه ازونور صبح زودتر با میشه ۸ ۷ بلند میشه صبحونه میخوره تو رشدش تاثیر داره یه یه هفته باید سختی بکشی تا تنظیم بشه خوابش پسر منم بزور میخوابه اما شب ساعت ۸ شام میدم ۹ میزارم رو پام تا ۹ونیم میخوابه ازون ور ۷ونیم ۸ بیدار میشه دوباره ۱۰اینا میخوابه تا ۱۲ اونموقع بهش نهار میدم بعداز ظهرم یه یساعت سه تا ۴ میخوابونم زیاد نمیزارم بخوابه دیگه باید عادتش بدی سر یه ساعتی بخوابه

باید چند روز سختی بکشی و صبحها زود بیدارش کنی
مثلا ساعت ۹،
ساعت ۹ بیدار شد دیگه صبحانه بخورید، بازی کنید تا ناهار ، ناهارم بده بهش و ساعت دو سه بخوابونش
وقتی خوابید یه ساعت بذار بخوابه بعدش بیدارش کن دیگه نذار بخوابه تا شب
شب خودش از خستگی ساعت ۱۰ غش میکنه از خواب
دیگه تا صبحم بیدار نمیشه
فقط طی روز مهمه که خوب خسته بشه و زیاد هم نخوابه
اگه ساعت شش و هفت عصر یه چرت نیم ساعته هم بزنه شب داستان داری با خوابیدنش
اصلا نباید بذاری چرت بزنه بیدار بشه
چون انرژیش برمیگرده و نمیتونی شب رو زود
بخوابونیش

بچه ی منم یدفه نصف شب میبینیم یکی داره میزنه رو شکم یا کمرمون میبینیم نشسته بالاسرمون سکته میکنیم 😂😂😂

عزیزم میدونم برات سخته اما اینو از روی تجربه میگم بهت
سعی نکن به زور بچه رو بخوابونی چون وقتی بچه خوابش نیاد هرچقدر هم بذاریش روی پات و تکونش بدی خوابش نمیبره
در عوض بد عادت میشه و همش میخواد روی پاتون باشه و این عادت تا بزرگی باهاش میمونه

هرچندسخته اما وقتی بیدارشد و خوابش نبرد
بذارید بیداربمونه بعداز یکی دوساعت خسته میشه راحت میخوابه
دختر منم شبها خوابش خوب نیست
منم برای خودم رمان دانلود کردم وقتی بیدارمیشه
میشینم رمان میخونم تا خوابم نبره

عییییییین دختر منه ایننم

وای خدا منم کلافه شدم دخترم خیلی بیدار میشه هر نیم ساعت یکبار