۸ پاسخ

دختر منم دو روزه اینجوریه هرچی بیشتر نخوابن خوابیدن براشون سخت تر میشه و مقاومت میکنن برای خواب. من با سشوار موفق شدم بخوابونمش

عزیزم. حمومش کن با چادرش ببندش تکونش بده میخابه

عزیزم عادیه
تا دو سه ماهگی اینجوریه ...بخاطر کولیک و اینکه هنوز با دنیای بیرون رحم جور نشده
میدونم سخته
بدا من با دوقلو شدید سخت بود اما ب این فکر کن میگذره
الان کوچولوهای من از ۶ صبح بیدارن واقعا سختمه خوابم میاد

فدات من اولا بچم اینجوری بود ،، چندین شب تا صبح بیدار بود و گاهی تا ظهر بعد بعدش کم کم علائم رفلاکس مشخص شد ،،، البته گاهی هم بخاطر نفخ بعدش تا صبح بیدار بود و گریه میکرد

خواهر بچه شما هم ان قد گریه میکنه قرمز میشه یکسره جیغ میکشه

از دل دردشه
روغن زیتون بمال شکمش
بصورت دمر بگیرش سرش سمت ارنجت باشه پاهاشم ک رو دستت راهش ببر تا بخابه

پسر منم همینجوریه انقدر واسش لالایی خوندم گلوم خشک شده بخدا انقدر رو پام تابش دادم پاهام درد میکنن

اگه
خیلی بی قراری میکنه شاید گوش درد داره