ایا پستونک خوبه نوزاد بگیره یان

۷ پاسخ

من به دخترم دادم هیچ عوارضی هم نداشت اروم میشد راحت میخوابید به پسرمم میدم 😍

اره عزیزم هم کمکی برات هم اینکه اوه سر دل بچه پر باشه با مک زدنش بالا میاره و سر دلش صاف میشه

عالیه اگر بگیره به حرف دیگرانم گوش نده ارتودنسی بگیر اونت خوبه

اره خوبه بچه ها وقتی نوزادن میل ب مکیدن دارند پستونک از پرخوری و دلدرد بچه جلوگیری میکنه من ک از همون اول ک بدنیا اومد بهش دادم

اره گلم بدی نداره حتی باعث میشه شیرش راحت تر هضم شه پستونک ارتودنسی بخر بهش بده

منم میدم بهشون

منکه شبا میزارم دهن پسرم نمیدونم خوبه یابد