۵ پاسخ

مامان فرهان،سلام،گفته بودی پسرتون ۹روز سبار پی پی میکنه؟ الان بهتر شده؟ آخه پسر ۴ ماهه منم همینطور ه از دوماهگی اینجوری شد،ازمایش انما هم داد خوشبختانه رودش مشکل ندارد اما خب دفعش کمه،اما اصلا اذیت نیست،متخصص گوارش گفت سه روز یکبار بهش شربت پرگالوس بده،

عزیزم منم دخترم ۶ روز یه بار پی پی میکرد و خیلی اذیت بود،دکتر ب من گفت هر یکساعت یه قاشق چایخوری آب جوشیده ولرم بهش بده بخوره که دستگاه گوارشش روان بشه.تو این یک چندروز ک بهش آب دادم دوبار پی پی کرد..اگه میدونی خیلی اذیته یه قاشق چایخوری ترنجبین بهش بده

سلام روغن زیتون بده یه ق م خوری

خودت چیزای ملین بخور تا شیرتو بچه بخوره روش تاثیر بذاره مثل اش و سوپ روغن زیتون هم بریز توش

پسرمن ۹روزی یک بار شکمش کار میکنه