۴ پاسخ

اول با پزشک بچه مشورت کن اگر نیازی نباشه تا ۶ ماهگی صبر کن زودتر موعد شروع نکن بعدها بچه به مشکل میخوره معدش داغون میشه. دختر منم چهار ماهو نیمشه ولی فعلن اصلن به غذای کمکی حتی فکر نمیکنم

سلام پسر من گفتن فعلا نیاز نداره به کمکی الان ۴ ماه و نیم داره.گفتن وزنش نسبت به ماهش خوبه

سلام.
از ۵ روز دیگه شروع کنید ان شاءالله.....ماهم حدود ۲۰ روز دیگه شروع میکنیم....فرنی رقیق.

دکتر بمن گفت ۴ ماهو نیم شروع کن غذا بده اول فرنی بعد سوپ مرغ بعد سوپ جو اینا