۴ پاسخ

ببین b6 برای تهوع عصبی خوبه .
شما که فقط حالتشو داری و بالا نمیاری
به نظرم صبور باش و فقط ویتامین گروهb بخور
تا وقتیکه دیگه خوب بشی

سلام من از اول بارداری دکتر بهم ویتامین B6 داد خوردم تا یه هفته پیش با اینکه اصلا حالت تهوع نداشتم. فک میکنم B6بهتر باشه

من ب ۶ تاثیر نداشت بعد دمیترون هم دکتر گفت فقط وقتی حالت خیلی بده چون برا جنین خوب نیست زیاد

سلام عزیزم، من خودم ب6 برام بهتر جواب داد، دیمیترون هم خوبه اما یبوست میاره، من ب6 و متوکلوپرامید میخورم، دوغ مشکل نداره بخوری، نهایتا یک بار تو روز میخوری و پاستوریزه هم هستد، خودت درست کن تو خونه، کاری نداره، ماست و آب و یکم نمک و پونه بریز داخل یه قوطی و حسابی هم بزن مثل مشک، ماست هم خودت میتونی درست کنی که از بیرون نگیری