۶ پاسخ

اگه بچه خوب مونده باشه نیازی نیست چیز شیرین بخوری اگه بد مونده باشه بازم دکتر میگه که یچیز شیرین بخور همون لحظه

نه نیازی به ناشتایی نیست مثانه هم بستگی به تشخیص پزشک داره میری اونجا یا منشی بهت میگه آب بخور بعد میفرستت داخل یا میری سونو بعد دکتر میگه آب بخور

سلام نیازی به پر بودن مثانه نیست و ناشتاباشی بهتره البته من چندلقمه خورده بودم ولی ازم گرفتن

سلام عزیزم واس من گفتن مثانه نیمه پر باشه واس سونو برا آزمایش هم ناشتا بودن یا نبودن فرقی نداره

سلام عزیزم بله مثانه باید پر باشه و ی ابمیوه شیرین بخوری و کوچولوت بیدار باشه
برای ازمایش نیازی نیست ناشتا باشی

نه من که همونطوری رفتم برا ازمایشم عصر رفتم ناشتایی نیاز نیس