۹ پاسخ

هم باید گرم بخوری برای رحمت هم سرد واس زردی نگرفتن
باید تعادل رو برقرار کنی سخت ولی بعدش راحتی
باقالی اصلا نخور دلت خاس یه چندتا دونه بخور

گلم ربط داره خیلی ام ربط داره خوراکی هایی که گرم مثل گردو خرما روغن زرد
بعد از بدنیا اومدنم تا چند روز باید مواظب باشی چون هر چی بخوری روی شیرت اثر داره
من مطمئنم اثر داره من مواظبت کردم دخترم زردی نگرف خدارو شکر

تا میتونی عرق با طبع سرد یخور مث کاسنی شاطره تاثیر زیادی داره من استفاده کردم زردی بچم خیلی خیلی کم بود

میگن اگه دوسه هفته مونده به زایمان روزی یکم عرق کاسنی بخوری بچه زردی نمیگیره بازم از دکترت بپرس

عزیزم زردی ب گروه خونی مربوطه و ب غذا خوردن ارتباطی نداره

زردی بچه ربط چندانی که غذای مادر نداره ، بهش فکر نکن

کاسنی روزی یک لیوان بخورخاکشیروهندوانه هم خیلی خوبه زردی بچه خیلی کم میشه گرمی نخور

بیشتر مربوط به گروه خونی میشه.. منو همسرم ب مثبت هستیم پسرمم ب مثبت شده زردی ندااشت.. گرمی هم زیاد میخوردمم

روزی نصف لیوان عرق کاسنی بخور