۵ پاسخ

پسر منم دقيقا از اولين روز سه ماهگي اينطور شد😣
راهكارهايي كه فعلا امتحان كردم و جواب داده، اگه همسرم باشه با كمك اون ميگيريمش و راه ميرم بهش شير ميدم
اگه تنها باشم يه پامو ميذارم رو مبل و صندلي ميكنم زير باسن و پاهاش كه بتونم بگيرمش و مي ايستم بهش شير ميدم و هم زمان به حالت گهواره تكونش ميده يا تو آشبزخونه، صداي هود معجزه ميكنه
تو همه اين حالتا خواب آلود كه شد بدون اينكه از خودم جداش كنم آروم ميشينم تا شيرشو كامل بخوره🤦‍♀️

دختر منم بعضی وقتا اینجوریه
تو خواب بیشتر شیر میخوره😊

دختز منم س ماهش ک شد همینطور شد انکار س ماهشون ک‌میشن همه همینطور میشن ولی الان درست شد خداروشکر

منم همینطورم واقعا چرا؟😞😭

وقتی خوابه بهش شیر بده