۱۰ پاسخ

من يه بار ٣٠ هفته سونو رفتم
و بعدش ديگه خود دكتر تشخيص داد
خوبه يا نه

من هر دفعه که سونو رفتم وزنشو تقریبی بهم میگه

آره عزیزم تو سونو انومالی میگن تو سونو رشد جنین که ۳۲ هفته هست اونم میگن

تو سونو شما ی سونوی وزن گیری جنین داری گلم

من رفتم دکتر بهش گفتم گفتم سونو نمیدی خندید گفت از رو شکمت معلومه خوبه خداروشکر نیازی نیس سونو بدی

وزنی که سونو میگه تقریبی،وزنی که دکتر میگه بیشتر براساس سایز شکم که اصلا درست بودنش مشخص نیست

سونو عزیزم.من که تو هفته 30 بارداری اولین بار برای تخمین وزن سونو دادم.

سونو معمولا وزن جنین رو میزنه

وزن دقیق رو که سونوگرافی میگه ولی وزن تقریبی رو دکتر از روی معاینه شکم هم متوجه میشه

سلام از توی سونو عزیزم