۶ پاسخ

وای منم همینطوره دیوونه میشم تااخرش🙈

شاید خسته هست خوابه .همین که تکون میخوره خوبه .پسر من هم بعضی وقت ها به زور شیرینی تکون میخوره بعضی وقت ها هم بندری میره

نه عزیزم چون اونم جاش داره کوچیک میشه همینکه تکون میخوره خوبه الان جای اونم تنگ شده سخته تکون بخوره

بچه بزرگ شده حرکتش کمه
ولی اگه نگرانتون میکنه حتما برید ضربان قلبشو بشنوید یا سونو بدین ک خیالتون راحت باشه

منن همین مشکلو دارم عزیزم، کی تموم بشه راحت بشم پیر شدم سر تکون خوردناش

عریزم بچه درحال رشد هست جاش داره تنگ میشه همین تکون میخوره خوبه وشایدم خسته هست