۴ پاسخ

مطمين باش اگر كوچكترين شكى داشت دكترت صد بار صد جور درخواست سونو و ازمايش مى كرد

نگران نباش اندازه ١ ميلى متر بعدشم بيشتر باشه زياد نيس كاملا طبيعيه. ٣ تا اولى كه اندازه استخوان ها هست كه تو انومالى چك ميشه. نهايتا نى نى قدش بلنده ماشالا. اخرى هم كه اب دور جنين هست كه نرماله

تفسیرسونوباپزشکتونه بعدشم نگران نباشید اگرمشکلی داشت سونوگرافی خودش میگفت

این جوای سونو ست یا ازمایش ،اخه اون انگلیسی ها تو ازمایش من بود