۶ پاسخ

سلام بله عزیزم .با اینکه پسرم 1ماه وزنش 2برابر وزن دنیا اومدنش شده با اینحال دکتر گفته پایان 6ماهگی کمکی رو شروع کنم

سلام😊
اگر کوچولوتون سیر میشه و مشکلی نداره، از همون شش ماهگی شروع کنین. آخه میگن وقتی نوزاد وزنش دوبرابر وزن تولدش میشه، دیگه ممکنه با شیر مادر سیر نشه. مثلا من با این که پسرم وزنش خوب بود، اما از اواخر پنج ماهگی غذای کمکی‌شو شروع کردم

بله وقتی بچه وزنش خوبه بعد واکسن کمکی شروع میکنن

بله عزیزم بعد واکسن ۶ ماهگی

من از هفته قبل واکسنش با لعاب برنج و فرنی شروع کردم. دیروزم واکسنش زد.

من از پایان چهارماه با گفته دکترش شروع کردم . وزنش خوب بود . راضی ام که شروع کردم