۴ پاسخ

سلام.من جفتشا استفاده کردم.لیپوزوفر دو تا قطره چکون ولی ایروفیکس یه قطره چکون.ایروفیکس به صرفه تره

سلام منم ۱۵ قطره لیپزوفر میدم خوبه چون شیر خودت هم میخوره سیاه نیست شیر خشک بود سبز میشد دکتر به من گفت مدام قطره اش را نوعش را عوض نکن دیگه تا اخر همین را بده

عزیزم منم ۱۵ قطره میدم ،اول ایروفیکس میدادم الان نووفر میدم ب نظرم آیروفیکس خوبه

سلام عزیزم دکترش بهش گفته ۱۵ قطره؟تو بروشور خودش بخونید لیپوزوفر چقدر نوشته و از دکتر بپرسید چقدر بدید.بعدم ربطی نداره پسر منم مدفوعش سبز نمیشه