۵ پاسخ

عزیزم منم سرکلاژ کردم
سرکلاژ دلایل مختلفی میتونه داشته باسه
من تاالانم ک ۳۲ هفته هستم طول سرویکسم طبیعیه و اصلا کوتاه نشد
درد کشیدن بخیه شم هم اندازه تزریق امپوله
اصلا نگران نباش
من بااینکه بعد۷سال باivfبچه دار شدم و سقط داشتم و سرکلاژ کردم دکترم میگه طبیعی برام بهتره ک زایمان کنم

نه اصلا درد نداره
اگه طبیعی بخوایی بزایی تو ۳۷ هفته کامل میکشن برات
وگرنه که تو عمله سزارین برات برمیدارن و نمیفهمی

چی بگم والا .بستگی ب دکترت داره .من سر دخترم حین زایمانم سرکلاژ خودش باز شده بود سرپسرم رفتم باز کنم یه کم اذیت شدم مثل معاینست دیگه

مگه نخ بخیه جذبی نمیزنن؟؟

ببین من تجربه ۲ تا سرکلاژو دارم و اولیمو سزارین اورژانسی شدم، یعنی طبیعی میخواستم ولی نشد
درداشو کشیدم و ۸ سانتم باز شدم ولی کله ی بچم گیر کرد
یه تجربه بهت میگم با دکترت بگو موافق بود سزارین بشی
ماها که سرکلاژ میشیم ، نارسایی دهانه رحم داریم، اگر درد طبیعی بکشیمو چندین سانتم باز بشیم و زایمانم کنیم ممکنه دهانه رحممون نارساتر بشه
من این طور شدم
حالا خوبه طبیعی نزاییدم
الان من به زورررر تونستم به سرکلاژ خودمو برسونم ، اصلا دهانه رحمی برام باقی نمونده بود دکترم گفتش چون بارداریه اولم دهانه رحمت ۳۰ بود که سرکلاژ شدی و درده طبیعیم کشیدم دهانه رحمت واسه این بارداریت کلی ضعیف و کوتاه بود
باورت میشه میگفت به زور واست دهانه رحم پیدا کردم تا بخیه ات بزنم
الانم من از سره خیرخواهی بهت گفتم، به دکترت بگو اگر بارداریه بعدی بخوایی حتما سزارین شی و نذار درد بکشی