۴ پاسخ

در مورد غذاش یکم باید صبور باشی. اگه دارو نمیدی بهش با دکترش مشورت کن اگه لازمه دارو براش شروع کنه. و ببین وزنش نسبت به نمودار چطوره. شاید خودت فکر میکنی وزنش کمه.
در مورد حرکات و رفتارش هم یکم عجولی. صبر داشته باش. هر بچه ای یه مدل خاصی خودش رو داره. ممکنه یکی یکم زودتر یکم دیرتر شروع کنه به حرکت.
و نکته خیلی مهم اینکه یادت باشه استرس مادر مستقییییییم میشینه به روح و روان بچه. پس سعی کن آرامش داشته باشی.
ببخشید اینقدر صریح گفتم ولی به نظرم نگارش سوالت پر از استرس هست. آروم باش و از کودکی دلبر شیرینت لذت ببر

پسرمن هم سن مسر شما ست .من حریره وفرنی دادم الان سبزیجات شروع کرد.پسرمن رو شکم میفته ولی تا به شکم میره جیغ میزنه وگریه بلندش کنیم.

سلام.پسر شما هم سن هست با پسرم عجله نکن عزیزم نگران نباش رو شکم میفته پسر من تازه دوروزه یاد گرفته روی شکم میفته.گاهی خودت کمکش کن که بتونه ب پهلو شه..من چن روزه غذا رو شرو کردم ولی فقط حریره بادام میدم بهش روزی یک وعده.البته پسر من شیرخشکی هست هشت کیلو هست

سلام عزیزم
اولا که برا غذاش چون بچه رفلاکس داره با دکترش مشورت کنی خیلی بهتره
درمورد حرکاتشم هنوز وقت داره برای قلت زدن