۸ پاسخ

عزیزم برو دکتر براش تجویز کنه
من خودم تروویتال میدم زیر نظر دکترشون هم دختر بزرگم تروویتال میخوره هم این دخترم

مامانا میشه یکی اینوبهم بگه مثبت یامنفی لطفا یکی جواب بده منتظرم 🥺🥺

سلام گلم من الان مشکل شمارو‌دارم اپتامیل دادم بدنش دون دون قرمز میزد بالا میوورد الانم نان بهش نمیسازه و شدیدا بالا میارع
چیکار کردین شما
من چه خاکی تو‌سرم کنم؟

به بچم از موقع ک بدنیا اومد تا الان ۲۸ روزشه شیر خشک نان دادم تا ۱۰ روز اول هیچیش نبود بعدش بالا اورد یهو خابیده مث چی میریزه از دهنش بیرون شیر خشک ترسناکه حالم بده اصن خوب نمیشه دکتر سمیلاک داد دادم خورد جیغش دراومد شب نمیخابید هعی جیغ میزد چکارش کنم کسی بچش اینجوری بوده ؟؟دشوریم دو سه روز یبار اسهال سبز میکنه ترخدا کمکم کنید سه بار بردم دکتر اصن سر درنمیارن متخصص ها یا دکتر تو قم خوب سراغ دارید بگید

من اپتامیل میدادم بعد تروویتال با نان باهم دادگ چون مشکل یبوست داشت بازم مشکلش حل نشد بالا میاره و معدش کار نمیکنه

من ببلاک دادم راضیم

من ببلاک میدم راضیم

آپتامیل انگلیسی بگیر عالیه