۹ پاسخ

خوشبحالت نداری من دارم دیونه میشم قدر واقعا حالت تتهوع ویار نداشتن بدون من دارم داغون میشم البته من دوقلو باردارم

منم خیلی کم ویار اینا دارم به دلم مونده بگم نمیتونم غذا درست کنم خخخخ از هیچی بدم نمیاد بجز مرغ ابپز دیگ همه چی عادی مث قبلا اینکه خیلی خوبه گلم

بله عزیزم طبیعی ،به اصطلاح میگن بعضی بد ویارن بعضی خوش ویار، شما جز دسته خوش ویاری، منم برای بارداری اولم همین جور بودم

بله عزیزم طبیعیه.من خودم اینجوری بودم

طبیعیه من ک از همه چی حالم بهم میخوره الان چندروزه کلا اندازه یه بچه هم غذا نخوردم

من انقدر بالا میارم از بینی از گلو میزنه بیرون طوری که باید برم دوش بگیرم

منم دقیقا عین شمام

نه عزیزم طبیعیه
بدن هر ادمی با اون یکی فرق میکنه

خوشبحالت عزیزم لذت ببر😍🌹