۱۱ پاسخ

چه بساطیه اخه من‌نمیدونم ببخشیدا خانمی بچه تو ۵ماهشه خیلی خطره تنها میخوابونیش اینجا یه خانمی میگفت خواهرزادش اتاقشو جدا کرده بودن شب تب میکنه تشنج میکنه مامانه یکی دوساعت بعد تشنج میره بالا سر بچه میبینه سیاهو کبود شده البته همع یه نظری دارن ولی من بچم سعی میکنم تا ۲سالگی پیش خودم باشه

چه دلی داری که بچه 5 ماهه رو جدا بخوابونیش.من تو روز هم که دارم کارهامو میکنم چند بار میام بابا سرش دیگه چ برسه به شب.

نکن ابن کاروبابچه خطرناکه😢

شیر شبشو قطع کنی درست میشه احتمالا

عزيزم طبق نظر اكثر روانشناساي كودك ، تا دو سالگي بچه بايد پيش مادر باشه و زودتر از اون اشتباهه

بچه بابوی مادرراحت میخوابه که کنارشه.

نمیترسی من الان سمت دخترم میخوابم خدایی نکردی چیزی بشه درجابیدلربشم.

بچه ۵ ماهه چطوری دلت اومد حداقل ۲سال باید بشه فک کنم

خواب شبو معمولا یکسالگی کم میکنن. شما خواب روزشو فعلا عادت بده تو اتاقش بخوابه چون هنوز نیاز به شیرش زیاده نمیشه شب جدا کرد

الان زوده دختر ...
از ۱۸ ماهگی یا دوسالگی سن مناسب برای جدا کردنه😑

خیلی زوده از الان