۶ پاسخ

سلام عزیزم بدون مشورت پزشک شروع نکنید اگر قصدش رو دارید با پزشک صحبت کنید تا همه آیتم ها کنترل بشه ک یوقت ‌پسر گلتون اذیت نشه واسه همه یجور نیست

اره پسر منم شیرخشکیه از 5ماهگی شروع میکنم دکتر گفت...شما چ شیرخشکی میدین؟

سلام دخترمنم 22مرداد دنیا آمد بد واکسن چهارماهگی بهداشت گفت وزنش کمه غذا کمکی شروع کن الان دارم بهش میدم

پسر من چند روز از پسر شما بزرگتره خوب وزن نگرفته بهداشت گفت غذا رو شروع كنم سه روزه كه ميخوره

وزنش چطوریه؟؟؟؟.

سلام منم پسرم طفلک کلا شیر خشکیه اینجور که من پرسیدم از بعد از واکسن ۴ ماهگی میشه شروع کرد