۷ پاسخ

ترنجبین مثل مورفین برای بچه اونم زیر سه ماه عمل میکنت و اصلا به هیچ عنوان ندید. یکی از مادرا به نوزادش با اجبار مادرش که زردی بچه رو میبره ترنجبین میداد که بیمارستان بستری شده بود چون تشنج کرده بود

خیلی خوبه
مامانم میگه حتما بده به بچت هم شکمش خوب میشه هم بچه تپل میشه😄

رفلاکس داره مشکلی نیست بهش بدم؟

سلام اره خنکه هم برای یبوست هم برای گوش دردش خوبه

منم به دخترم میدم حالاترنجبین له نمیدونم چیه من تواب جوش میریزم میذارم دم بیادمثل دمنوش بهش میدم اره برای یبوست خوبه من درهفته چندباربهش میدم

خودتون بخورید خیلی خوبه اگه بچه تون یبوست داره سگا گریپ بگیرید بهش بدید

من گاهی میدم
خیلی خوبه