۹ پاسخ

همه چیز به کنترل استرس بستگی داره، هر وقت استرس نداشته باشی همون ماه حامله میشی، قبلش چکاب کامل برو حالا که وقت داری .

خب عزیزم بدن ها متفاوته
به همسرتون هم ربط داره به نظرم شما ازمایشات قبل بارداری وانجام بدین تا مطعن باشین
اگه همسرتون سیگار یا قلیون مصرف میکنن تاثیرر زیادی به ضعیف شدن اسپرم ها داره
من بچه اولمو بعد ۱سال و نیم دوا درمون باردار شدم بچه دومم ماه اول اقدام

عزیزم من 2ساله اقدام بودم ديگه از مهرماه بیخیال شدم گفتم خدا بخواد میده تا اینکه آبان ماه کاملا بیخیال واسترس اقدام کردم خدارو شکر باردار شدم

من بااینکه عفونت شدید داشتم و فکر نمیکردم تا حل شدنش باردار شم اما دفعه دوم اقداممون گرفت ، اگر طول کشید و نگران بودی باردار نشی. چله سوره یونس بخون

فرق داره واسه هر کسی، تا یک سال کاملا طبیعیه،
من خودم ماه اول باردار شدم

من ماه اول بعضیا چند ماه بعضیا ب سال میکشه
ایشالا شمام زود جواب بگیرین

برای هرکس متفاوته، پیش یه دکتر زنان خوب برو تحت نظر باش
شما قبل از اقدام‌هم خودتو هم همسرت و چکاب کامل کنید اگه هیچ مشکلی نباشه و‌استرس نداشته باشید احتمال خیلی بالا میشه ولی تا یه سال بدون هیچ مشکلی هم میگن طبیعیه که باردار نشید

من هر دوتا بچه ام ماه اول اقدام باردار شدم

من همون بار اول ک اقدام کردم اوکی شد الان باردارم بستگی ب تایمی داره ک تو اقدام میکنی باید تو تایم تخمک گذاری باشه قرص ویتامین e خارجی بگیر بخور خیلی خوبه فولیک اسیدم خوبه من نخوردم ولی بعدش بهم گفتن باید میخوردی